Trainingen en tarieven

Trainingen en tarieven

Loswerken
Bij het loswerken nodigen we het paard uit om in contact te komen en vanuit verbinding samen te werken terwijl deze los loopt. Het is een mooie manier om vertrouwen op te bouwen en de onderlinge band te versterken.

Grondwerk & Rechtrichten
Grondwerk helpt het paard om fysieke én mentale ontspanning te vinden. Daarnaast leert het paard het principe van wijken voor fysieke druk en kunnen we werken aan balans en het rechtrichten. Ook is het een goede voorbereiding voor het werken aan de dubbele lange lijnen, het rijden en het trailerladen.

Dubbele lange lijnen
Ideaal om de (rijtypische) balans van het paard te verbeteren en meer draagkracht te ontwikkelen. Voor het aanleren van de teugelhulpen, rechtrichtende arbeid en vergroten van het zelfvertrouwen van het paard door deze ook van achteren aan te sturen (buiten zijn gezichtsveld). Goede trainingsvorm ter ondersteuning van het rijden.

DCD1B933-4900-4B3B-89EA-796553F4621A

Rijden (dressuur en springen)
Bij het rijden gaat het om het ontspannen en in vertrouwen kunnen rijden, met gevoel en begrip. Er wordt aandacht besteed aan het evenwicht en rechtgerichtheid van het paard, evenals aan de houding, zit en balans van de ruiter.

Trailerladen
Het uitgangspunt van de trailerlaadtraining is dat het paard ook op lange termijn en op élke locatie goed te laden is.

A8C1D265-47C2-405A-87A8-1BF4E68F254E

‘Ik’ en het Paard
Sessie met meditatie, drum en Paard. Rustig landen in je lijf en contact maken met jezelf. Om vanuit daar contact te maken met het paard (geen ervaring met paarden nodig).

Tarieven

Les met eigen paard (45 min)€ 45,00
Les met paard van de Paardenbaak (alleen vanaf de grond) € 50,00
Trailerladen (per sessie, duur kan verschillen) € 70,00
‘Ik’ en het Paard, met meditatie, drum en paard (circa 60 min)€ 50,00
Cadeaubon n.t.b.

Tarieven zijn excl. reisvergoeding heen en terug 0,30 cent per km (werkgebied Groningen/Drenthe)

Ik geef zowel les op externe locaties als op mijn eigen accommodatie. Hier kun je ook lessen volgen met een van mijn schoolpaarden (behalve rijden), zodat je de vaardigheden thuis kunt toepassen.  

Meest recente berichten