Trainingen en tarieven

LoswerkenLOSWERKEN
Legt een stevige basis voor de verdere training. Effectief inzetten van lichaamstaal in de communicatie naar het paard toe. Werken aan vertrouwen, gehoorzaamheid en bevestigen van de verhouding tussen mens/paard.

Grondwerk & RechtrichtenDSC_0137 hoofd laag
Voor het aanleren van wijken voor fysieke druk, trainen van gehoorzaamheid aan de hand, rechtrichtende oefeningen. Voorbereiding voor dubbele lange lijnen en het rijden. Goede voorbereiding en basis voor trailerladen.

Dubbele lange lijnen13-Fedde-DLL-men-naar-centrum-en-door-S-004751121
Ideaal om de (rijtypische) balans van het paard te verbeteren en meer draagkracht te ontwikkelen. Voor het aanleren van de teugelhulpen, rechtrichtende arbeid en vergroten van het zelfvertrouwen van het paard door deze ook van achteren aan te sturen (buiten zijn gezichtsveld). Goede trainingsvorm ter ondersteuning van het rijden.

Rijden (dressuur en springen)berthe
Bij het rijden gaat het om het ontwikkelen van het rijkunstig gevoel en bewust inzetten van hulpen. Er wordt aandacht besteed aan het evenwicht en rechtgerichtheid van het paard, evenals aan de houding, zit en balans van de ruiter. Ook is het mogelijk om proefgericht te trainen voor wedstrijden.

Trailerladenhorse-trailer-loading
Het uitgangspunt van de trailerlaadtraining is dat het paard ook op lange termijn en op élke locatie goed te laden is door zijn begeleider(s). Hiervoor wordt samen met het paard en de eigenaar een traject doorlopen, om zo tot een duurzame oplossing te komen.

Screen Shot 2017-04-16 at 16.34.21

 

 

 

 

Tarieven zijn, inclusief btw, excl. reisvergoeding*
Les met eigen paard (45 minuten)                                                                  €  45,00
Les met paard van de Paardenbaak (45 min., alleen vanaf de grond)           €  45,00
Trailerladen (per sessie, duur kan verschillen)                                               €   70,00
Clinic/ demo/ workshop voor meerdere personen (per uur)                            €  95,00
Cadeaubon voor 1 of meerdere lessen.                                               Vanaf  €  25,00
*Reisvergoeding (werkgebied Groningen/Drenthe)
Heen en terug, 0,30 cent per km.

I.v.m. drukte kom ik alleen nog op locaties met een maximale reistijd van 20 minuten (enkele reis). Is de reistijd langer dan kom ik in geval van twee of meer lessen achter elkaar op dezelfde locatie (of bij elkaar in de buurt). Je bent ook welkom om op mijn accommodatie lessen te volgen met je eigen paard, of met een van mijn schoolpaarden, zodat je de vaardigheden thuis kunt toepassen.  

 

 

Up to date blijven?

Like & volg de Paardenbaak op facebook: https://www.facebook.com/paardenbaak

Recente berichten